Вид на проживання в Латвії

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Загрузка...

Посвідка на проживання в Латвії

Латвія для громадян України, Росії, Білорусі видає вид на проживання двома простими методами, через роботу і купуючи нерухомість. Що добре, це те, що Латвія ВНЖ робить лише місяць, а діє він цілих п’ять років. Через послуги нашої компанії ви можете замовити ВНЖ в Латвії для українців росіян білорусів через будь-який метод. Спочатку ми надамо інформацію про спосіб, коли ви влаштовуєтеся на роботу. Буде розписаний весь процес отримання, а також ціни і інші нюанси. А під таблицею, надана інформація про те, як купити нерухомість в Латвії для ВНЖ.

ВИД НА ПРОЖИВАННЯ В ЛАТВІЇ ПРИ КУПІВЛІ НЕРУХОМОСТІ

Вид на проживання ви отримаєте в тому випадку, якщо будете дотримуватися всіх правил, так знизу представлені необхідні документи, вимоги і умови для покупки нерухомого володіння і отримання ВНЖ. Ні в якому разі, не можна мати боргів перед податковою інспекцією, при оплаті податків на нерухомість

Підстави для отримання посвідки на проживання в Латвії і список необхідних документів

Список основних документів:

Дійсний в Латвійській Республіці проїзний документ (закордонний паспорт) і ксерокопії всіх сторінок даного паспорта.
Копія підтвердження реєстрації персональних даних та прописки загальногромадянського паспорта з пред’явленням оригіналу документа;
Заповнена анкета встановленого зразка для затребування посвідки на проживання;
Однa кольорова фотографія на білому фоні (3,5 x 4,5);
Довідка про НЕ судимості, видана Комунальним компетентною установою країни громадянства або проживання (для іноземних громадян старше 14 років);
Документ, що підтверджує забезпечення необхідного прожиткового мінімуму;
Документ, що підтверджує передбачуване місце проживання в Латвійській Республіці (згода власника, якому належить нерухоме майно, на декларування місця проживання іноземця в належній йому власності та копію Земельної книги або договір найму або оренди нерухомоївласності);
Залежно від мети перебування в Латвійській Республіці надаються додаткові документи, наприклад: свідоцтво про шлюб, документи пронерухомість, свідоцтво про народження, договір про навчання або роботи (оригінали і копії документів).

Для отримання посвідки на проживання кожен іностранецдолжен мати особистий проїзний документ (закордонний паспорт). Якщо вид на проживання запитується більш ніж на один рік, термін дії закордонного паспорта повинен перевищувати 6 місяців.