Вид на проживання в Канаді

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Загрузка...

Посвідка на проживання в Канаді

Якщо ви завжди мріяли не просто відвідати славну країну Канаду, а залишитися тут, то першим кроком для вас отримання імміграційної візи. Вона забезпечує можливість проживання на території Канади на термін більше півроку.

Наступні категорії громадян можуть отримати імміграційну візу:

  • Громадяни інших держав, в зв’язку з сімейними обставинами (чоловік або близький родич постійний житель Канади);
  • Цінні кадри, хороші фахівці своєї справи;
  • Зарубіжні інвестори, спонсори, благодійники;
  • Іммігранти, в разі, якщо вони нададуть відповідні папери з Верховного комісаріату ООН з питань біженців або ж за згодою регіонального імміграційного центру.
  • Всі програми і нормативні документи по всіх розділах і нюансам на сайті Канадського посольства на території РФ. Отже, якщо ви належите до однієї з перерахованих категорій, то йдемо далі.

Коли ви отримаєте імміграційну візу, вам необхідно прибути в Канаду перш, ніж її термін дії підійде до кінця і оформити заяву на володіння Картою постійного резидента. Заяву можна подати відразу по прибуттю, а на його обробку йде приблизно 4 тижні. Якщо все буде зроблено правильно, то карту вам надішлють вже на місцевий поштову адресу.

Необхідною умовою для збереження статусу постійного резидента проживання в країні не менше двох років з п’яти. Іншими словами, за кожні п’ять років, хоча б два роки в сумі ви повинні бути в Канаді. Постійні резиденти рівні в правах з громадянами Канади в усьому, крім права на політичні посади та участі у виборах.