info@vidnazhitelstvo.com Пн-Пт с 09:00 до 19:00
  • Polski
  • Українська
  • Русский
  • English
  • ПОСВІДКА НА ТИМЧАСОВЕ ПРОЖИВАННЯ НА ПРИКЛАДІ НІМЕЧЧИНИ

    1 балл2 балл3 балл4 балл5 балл (нет рейтинга)
    Завантаження...

    Посвідка на тимчасове проживання (Aufenthaltserlaubnis) видається тільки для певних цілей (навчання, возз’єднання сімей, трудова діяльність та ін.). Його термін визначається в залежності від цілей і надалі може бути продовжений або, навпаки, скорочений, або зовсім відкликаний. Постійна посвідка на проживання.
    Посвідка на постійне проживання (Niederlassungserlaubnis) не має терміну дії, він безстроковий.
    Основні передумови для отримання Niederlassungserlaubnis містить 9 AufenthG (Aufenthaltsgesetz закон про перебування).
    Отже, іноземець має право поставити питання про отримання безстрокового виду на проживання, якщо: якщо іноземець вже протягом п’яти років має посвідку на тимчасове проживання. Цей період повинен бути безперервним, тому, якщо іноземець залишав надовго Україну, то ці періоди часу можуть бути відняті; якщо іноземець може самостійно забезпечити себе; якщо іноземець мінімум 60 місяців здійснював внески з пенсійного страхування (в обов’язковому або добровільному порядку) або ж може довести, що має право отримати забезпечення від будь-якого іншого страхової установи або установи соціального забезпечення; якщо за останні три роки іноземець був засуджений за умисний злочин до покарання для неповнолітніх або до позбавлення волі на термін мінімум шість місяців, або до грошового штрафу розміром не менше 180 денних ставок. Цей трирічний термін давності починає текти з того моменту, коли особа закінчила відбувати покарання; якщо іноземцю дозволено займатися трудовою діяльністю, оскільки він працює за наймом або ж він має інше особливий дозвіл на роботу; якщо іноземець має достатні знання німецької мови, а також володіє основними поняттями в галузі правової системи, системи суспільного устрою і основними знаннями про особливості життя в Німеччині; якщо іноземець має достатню житлоплощу для себе самого і членів сім’ї. Встановлення німецького громадянства і його успадкування нащадками
    Йдеться про передачу громадянства заявнику у спадок від одного з предків. Громадянство предків може бути підтверджено:
    1. наявністю в архівах облікового посвідчення (Volkslistenausweis).
    2. включенням в так званий «Список німецького народу України» (Deutsche Volksliste). Цей список був заснований німецької Адміністрацією в роки війни Факт внесення конкретних осіб означало привласнення їм німецького громадянства (колективна натуралізація).
    3. виконання передумов приналежності до німецької національності для осіб: активно і самовіддано боролися за інтереси німецької держави, переважно проживали в сільській місцевості, що служили опорою німецькій державі,
    Висновок: при грамотній роботі можливо не тільки відновити поетапно історію життя предків багатьох наших співвітчизників, довести наявність німецького громадянства, присвоєного предкам в роки війни, але і домогтися право їх нащадків на отримання німецького громадянства і переїзд до Німеччини на постійне місце проживання (без мовного тесту).

    Наші фахівці завжди готові проконсультувати Вас і відповісти на всі питання.

    Ми допоможемо Вам оформити тимчасовий вид на проживання в Україні за доступною ціною і в найкоротші терміни!

    ЗАЛИШИЛИСЯ ЗАПИТАННЯ?
    ДЗВОНІТЬ ПРЯМО ЗАРАЗ
    Або залиште свій номер - передзвонимо протягом 2-x хвилин

      Ukraine visa for Indians